0
Košík je prázdný

Reklamace a vrácení zboží

16.04.2024

Chápeme, že se mohou občas vyskytnout problémy. Proto jsme pro vás vytvořili jednoduchý a pohodlný proces pro řešení reklamací. Naším cílem je zajistit, aby vyřešení vaší reklamace proběhlo hladce a rychle. Níže najdete instrukce, jak postupovat při podání reklamace nebo vrácení zboží přes náš e-shop.

Reklamace
Vrácení zboží

1. Přihlašte se

Přihlašte se do našeho internetového obchodu pomocí svého uživatelského jména a hesla. Pokud jste své heslo zapomněli, můžete ho obnovit sami nebo se obraťte na naše obchodní oddělení prostřednictvím e-mailu či telefonu (kontakty) a my vám rádi s problémem pomůžeme.

2. Najděte produkt k reklamaci

V nákupních dokumentech (Horní navigační menu - Dokumenty - Reklamace - vytvořit novou) je potřeba najít produkt, který chcete reklamovat. Hledat lze podle Dodacího listu (např.: DN2400123) nebo Faktury (např.: INV2400123) nebo Kódu produktu (např.: 11101055) nebo Sériového čísla. Po kliknutí na tlačítko Hledat uvidíte nalezené záznamy u kterých v pravé části je buď tlačítko ZÁRUKY (více stejných produktů se sériovým číslem) nebo rozevírací seznam s volbou Reklamace.

3. Vyplňte reklamační formulář

Vyplňte všechna políčka, zejména Popis závady, který nám pomůže otestovat reklamované zboží stejným způsobem tak, aby se i nám projevila popisovaná závada.

4. Zabalte a odešlete

Reklamované zboží pečlivě zabalte včetně veškerého příslušenství, označte nápisem "Reklamace" a odešlete či osobně přineste na naší adresu:

Axilogi s.r.o.

Hřbitovní 1479/25

312 00 Plzeň

Česká Republika

Pokud jste zakoupili výrobek prostřednictvím našeho internetového obchodu a nejste právnickou osobou, můžete ho vrátit bez udání důvodu během 14 dní od převzetí zásilky. Toto platí i pro výrobky vyzvednuté osobně na naší prodejně.

1. Vyplňte formulář

Vytiskněte a vyplňte vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy nebo přiložte nákupní fakturu.

2. Zabalte a odešlete

Pečlivě zabalte zboží, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy, ideálně do původního obalu. Nezapomeňte přiložit podepsaný formulář odstoupení od kupní smlouvy a vše odešlete na naši adresu:

Axilogi s.r.o.

Hřbitovní 1479/25

312 00 Plzeň

Česká Republika