0
Košík je prázdný

O nás

18.03.2024

Axilogi s.r.o. je váš specializovaný distributor pro kompletní dodávku komponentů a veškerého příslušenství. Jako evropský velkoobchod s fotovoltaikou vám nabízíme prvotřídní portfolio solárních modulů, střídačů, bateriových úložných systémů, montážních systémů, nabíjecích stanic pro elektromobily včetně příslušenství a mnoho dalšího. Svůj solární systém si můžete objednat prostřednictvím našeho e-shopu a sami seskládat komponenty. Po registraci vás naši obchodníci kontaktují, vyřeší s vámi konkrétní návrhy a sestaví vám podmínky přesně na míru.

Kontaktovat nás však můžete kdykoli budete potřebovat. Náš tým technických odborníků je připraven vám poradit s technickým řešením, a tým obchodníků zpracovat projektovou cenu a konkrétní nabídku.

Axilogi s.r.o. se tak stane vaším prvotřídním dodavatelem produktů a technického zázemí za atraktivní cenu. Nabízíme produkty předních světových výrobců, a především jejich technickou podporu. S výrobci jsme totiž v neustálém kontaktu. Dále pro vás pořádáme školení a vy tak máte možnost vzdělávat se v oboru a v daných systémech.

Po registraci a zařazení vaší společnosti do patřičné velkoobchodní kategorie uvidíte online dostupnost produktů a budete mít možnost plánovat či rovnou objednat veškeré nabízené moduly, střídače, akumulátorové systémy, montážní systémy a příslušenství za atraktivní ceny, a to vše z pohodlí domova.

Ke stažení

Certifikace

Jsme autorizovaným distributorem značky Deye na uzemí České Republiky.